Podotherapeut Algemene informatie


Contactgegevens Heeft u last van uw voeten?
Dat is erg vervelend. Gelukkig weten wij raad! Als u last heeft van uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug, kan Stadspodotherapie in Eindhoven u helpen met het vinden van de juiste therapie en behandeling. Bijvoorbeeld het aanmeten van steunzolen of het ontlasten van een likdoorn of ingegroeide teennagel.

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal, want zonder goed luisteren ontstaat geen goede therapie. Dit betekent dat er altijd een uitgebreid onderzoek wordt uitgevoerd en goed rekening wordt gehouden met uw wensen.

U kunt bij ons direct een afspraak maken, ook zonder verwijsbrief. Dan kijken wij samen met u verder naar de mogelijkheden. De eerste telefonische intake is gratis, en de behandeling wordt vaak vergoed door uw aanvullende zorgverzekering.

Wat houdt podotherapie in?

Iedere podotherapeutische behandeling begint met een onderzoek naar uw klachten. Tijdens dit eerste onderzoek kunt u vertellen waar u last van heeft en kijken wij naar de bewegingen van de gewrichten, waar de pijn zit, hoe de drukverdeling onder de voet is, hoe u staat, en tot slot hoe u loopt. Aan het eind van het onderzoek stellen we de diagnose en bespreken we de verdere behandeling met u.Voorbeelden van verdere podotherapeutische behandeling zijn: steunzolen, een nagelbeugel of een instrumentele behandeling waarbij bijvoorbeeld een teveel aan eelt of een likdoorn wordt weggehaald.

Podotherapeuten SGE De Akkers

De podotherapeutische zorg voor SGE De Akkers wordt verleend op locatie SGE Tongelre door Maartje Trompetter en Susan Ribbers. Behandeling vindt plaats volgens afspraak. U kunt contact opnemen met de podotherapeut via 06 418 620 89 of direct online een afspraak maken. Meer informatie kunt u vinden op de website van Stadspodotherapie Eindhoven.
Uitgelicht
Nieuw telefoonsysteem per 8 augustus
Nieuw telefoonsysteem per 8 augustus
Geplaatst: 5 augustus 2022

Wij willen u informeren dat SGE De Akkers per 8 augustus 2022 over gaat naar een nieuw telefoonsysteem. Dit houdt in dat u als patiënt in een wachtrij komt te staan en geen terugbel verzoek meer krijgt.

Wanneer belt u met de huisartsen spoedpost?
Wanneer belt u met de huisartsen spoedpost?
Geplaatst: 25 juli 2022

Wanneer het gezondheidscentrum dicht is, kunt u de huisartsen spoedpost bellen, maar let op: De huisartsen spoedpost belt u in de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen alleen wanneer u dringend medische zorg nodig heeft.

De MedGemak app is vernieuwd
De MedGemak app is vernieuwd
Geplaatst: 21 juli 2022

Er zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.