Uitgelicht
Contact met de praktijk via de MedGemak App
Contact met de praktijk via de MedGemak App
Geplaatst: 31 juli 2020

Het advies is nog steeds om niet zomaar naar het centrum te komen. Neem altijd eerst telefonisch contact op. In de centra wordt 1,5 meter afstand gehanteerd. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen adviseren wij, zeker nu, gebruik te maken van de digitale mogelijkheden van het centrum. Deze week hebben wij een brief gestuurd om u te informeren over de digitale mogelijkheden van uw huisartsenpraktijk. In deze brief wordt verwezen naar een folder, die per abuis niet werd bijgesloten. We vinden het ontzettend jammer dat deze mailing niet goed uitgevoerd is, onze oprechte excuses hiervoor. U krijgt deze folder alsnog toegestuurd en kunt in dit nieuwsbericht alvast de digitale versie van de folder lezen.

Volg je zorg
Volg je zorg
Geplaatst: 29 juli 2020

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan als u plotseling op de huisartsenpost of Spoedeisende Hulp zit: Volg je zorg!

Positieve gezondheid
Positieve gezondheid
Geplaatst: 28 juli 2020

Gezondheid is veel breder dan alleen de lichamelijke kant. Het gaat ook over bijvoorbeeld uw grenzen kennen. Lekker in uw vel zitten. Het gevoel van controle hebben over uw leven. En mee kunnen doen. Om deze reden werken we in het gezondheidscentrum met Positieve Gezondheid.

Positieve gezondheid: op 10 aug. ‘Dagelijks functioneren’
Positieve gezondheid: op 10 aug. ‘Dagelijks functioneren’
Geplaatst: 22 juli 2020

Kunt u dagelijks dingen in uw leven organiseren, uitvoeren en plannen? Wat heeft u nodig om zelfstandig te leven? Het dagelijks functioneren gaat over hoe goed u voor uzelf kunt blijven zorgen. Wat u kunt doen om een zelfstandig leven te leven, of zo zelfstandig mogelijk.

Positieve gezondheid: op 3 aug. 'Meedoen'
Positieve gezondheid: op 3 aug. 'Meedoen'
Geplaatst: 22 juli 2020

Andere mensen zijn belangrijk om ons goed te voelen. Hebben we steun in onze omgeving? Iemand bij wie we terecht kunnen? Of iemand waarvoor we kunnen zorgen, of iets voor kunnen betekenen? Met wie zijn we verbonden: een ander mens, werk, een huisdier, de maatschappij? Zeker in deze tijd van thuiswerken en afstand houden, is contact met mensen belangrijk.

Digitale zorg in uw huisartsenpraktijk
Digitale zorg in uw huisartsenpraktijk
Geplaatst: 11 juni 2020

Middels dit nieuwsbericht informeren wij u graag over digitale mogelijkheden in uw huisartsenpraktijk. Om u ook in de toekomst goed te kunnen blijven helpen met al uw gezondheidsvragen, bieden wij digitale zorg voor een aantal gezondheidszaken.