Uitgelicht
Middagsluiting apotheek in zomerperiode
Middagsluiting apotheek in zomerperiode
Geplaatst: 26 juni 2020

Tijdens de maanden juli en augustus is de apotheek gesloten van 12.30 – 13.30 uur. Dit vanwege het samenvoegen van teams van de apotheken i.v.m. het coronavirus. Dit geldt van 01-07-2020 t/m 31-08-2020.

Week van de teek
Week van de teek
Geplaatst: 23 juni 2020

Het is de week van de teek. Teken kunnen ziektes overbrengen. Hoe u goed op teken kunt controleren ziet u in bijgaande korte film.

Digitale zorg in uw huisartsenpraktijk
Digitale zorg in uw huisartsenpraktijk
Geplaatst: 11 juni 2020

Middels dit nieuwsbericht informeren wij u graag over digitale mogelijkheden in uw huisartsenpraktijk. Om u ook in de toekomst goed te kunnen blijven helpen met al uw gezondheidsvragen, bieden wij digitale zorg voor een aantal gezondheidszaken.

Wijziging openingstijden balie
Wijziging openingstijden balie
Geplaatst: 11 juni 2020

De balie zal voortaan tussen 12.00 - 13.00 uur gesloten zijn voor reguliere zorg. We zijn in de maanden juni en juli tussen 12.30 - 13 00 uur beschikbaar om indien gewenst, uitleg te geven over MGN of de MedGemak app zodat u daar in de toekomst moeiteloos gebruik van kan maken. Neemt u dan uw DigiD mee. De assistenten blijven ook telefonisch bereikbaar zoals u van ons gewend bent.

Jaarbeeld 2019
Jaarbeeld 2019
Geplaatst: 26 mei 2020

Met trots presenteren we u het SGE jaarbeeld 2019! In dit digitale document komen onze patiënten, Raden en medewerkers aan het woord over de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Veel leesplezier!

Check de sport- en beweegtips
Check de sport- en beweegtips
Geplaatst: 22 mei 2020

Dat u door voldoende te bewegen gezond, fit en vrolijk kunt blijven, dat wisten we al. Zo wordt de kans op hoge bloeddruk, hart- en vaatzieken, longklachten, depressie, suikerziekte en vele andere chronische ziekten door bewegen en sporten op langere termijn stukken kleiner. Echter, in deze tijden van het coronavirus, komt bewegen en sporten onder druk te staan. Samen met het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond, de Vereniging voor Sportgeneeskunde, heeft NOC*NSF een document opgesteld met sport- en beweegadviezen in tijden van het coronavirus.