For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Er zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Kies uit onderstaande twee opties:

Optie 1: ik maak al gebruik van de app MedGemak:

De huidige app MedGemak is vernieuwd in een volledige nieuwe app: MedGemak+. Deze dient u opnieuw te installeren via uw App Store of Google Play Store. U ontvangt een pushmelding in de oude MedGemak app met een activatiecode waarmee u de nieuwe app MedGemak+ koppelt. Vul deze code in in MedGemak+. De activatiecode kunt u ook terugvinden in uw account op MijnGezondheid.net. Klik hiervoor rechts boven in het menu op MijnGezondheid.net en klik op ‘mijn app koppelen’.

Optie 2: ik maak nog geen gebruik van de app MedGemak:

Indien u nog geen gebruik maakt van de app MedGemak dan dient u de nieuwe app ‘MedGemak+’ te downloaden via uw App Store of Google Play Store. De app MedGemak+ is een aanvullende app op het portaal MijnGezondheid.net. Deze app heeft vrijwel dezelfde functionaliteiten als het portaal, zoals online afspraak maken en medicatie herhalen.

U dient de app MedGemak+ éénmalig te koppelen aan uw account op MijnGezondheid.net. Bij het volgen van de stappen in MedGemak+ wordt er gevraagd om een activatiecode. Deze kunt u vinden in uw portaal op www.MijnGezondheid.net. Klink rechts boven op het menu en klik op ‘Mijn app koppelen’. Na het éénmalig koppelen kunt u vervolgens inloggen met een zelfgekozen, 5-cijferige pincode.

Heeft u vragen over het installeren van de app MedGemak+? Neem een kijkje op de ondersteuningspagina op www.mijngezondheid.net.

Delen

Informatie

Geplaatst
21 juli 2022

Onderwerp(en)
Uitgelicht
Bevolkingsonderzoek borstkanker
Bevolkingsonderzoek borstkanker
Geplaatst: 13 september 2022

Een kosteloos borstkankeronderzoek in het onderzoekscentrum in Eindhoven.

Aftellen geblazen! Eindhovense Sportweek
Aftellen geblazen! Eindhovense Sportweek
Geplaatst: 12 september 2022

Klaar om in beweging te komen? Vanaf zaterdag 17 september kun je mee doen met het Eindhoven Sport Festival in winkelcentrum Woensel.

SGE en DOH nemen besluit tot fusie
SGE en DOH nemen besluit tot fusie
Geplaatst: 12 september 2022

DOH en SGE zetten per 1 januari 2023 de stap naar één nieuwe organisatie.

Wij zorgen ook online
Wij zorgen ook online
Geplaatst: 12 september 2022

Goede zorg is óók digitaal dichtbij. Dat doen we samen.

Nieuw telefoonsysteem per 8 augustus
Nieuw telefoonsysteem per 8 augustus
Geplaatst: 5 augustus 2022

Wij willen u informeren dat SGE De Akkers per 8 augustus 2022 over gaat naar een nieuw telefoonsysteem. Dit houdt in dat u als patiënt in een wachtrij komt te staan en geen terugbel verzoek meer krijgt.

Wanneer belt u met de huisartsen spoedpost?
Wanneer belt u met de huisartsen spoedpost?
Geplaatst: 25 juli 2022

Wanneer het gezondheidscentrum dicht is, kunt u de huisartsen spoedpost bellen, maar let op: De huisartsen spoedpost belt u in de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen alleen wanneer u dringend medische zorg nodig heeft.