For English, please use Google Translate in the right corner of this page.

Dit najaar ontvangt u de griepvaccinatie en sommigen onder u ook de pneumokokkenvaccinatie.

De organisatie van de griepcampagne vraagt in de verschillende huisartspraktijken een dusdanige inspanning dat we als SGE besloten hebben de vaccinaties op één centrale plek in Eindhoven te organiseren, en wel in:

de Tennishal Noord aan de Vijfkamplaan 10 te Eindhoven.

Op deze locatie hebben meerdere Eindhovense huisartspraktijken, waaronder de SGE huisartspraktijken, ook de Covid vaccinaties naar tevredenheid uitgevoerd.

De griep- en pneumokokkenvaccinaties zullen plaatsvinden in week 42 vanaf 18 oktober en week 44 vanaf 1 november, op wisselende dagen en wisselende tijden. U ontvangt tijdig een persoonlijke uitnodiging met een verwijzing naar www.vaccinatieplanner.nl om zelf het moment uit te kiezen dat voor u het beste uitkomt.

Vraag tijdig uw kinderen, buren of kennissen als u hulp nodig heeft bij het plannen van een afspraak. Er zijn veel verschillende prik-momenten beschikbaar om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken om dit samen met hulp van uw naasten te regelen.

We realiseren ons dat het in het verleden makkelijker was om aan huis geprikt te worden, maar vanwege het personeelstekort en het advies aan de de huisartspraktijken om wel de anderhalve meter te handhaven tijdens de vaccinatiespreekuren (dit is vanwege het grote aantal kwetsbare mensen dat de vaccinatiespreekuren bezoekt) vragen we u om naar de bovengenoemde centrale locatie te komen, eventueel met hulp van anderen.

Er is bij de entree een rolstoel aanwezig als u die nodig heeft. Wij rekenen op uw medewerking.

Alleen personen die liggend vervoerd moeten worden, kunnen na overleg met de huisarts aan huis geprikt worden.

We zullen u de komende weken regelmatig blijven informeren en gaan ervan uit dat u, zo nodig samen met uw naasten, naar deze centrale vaccinatie locatie zult komen.

Dit bericht is niet van toepassing op bewoners van WoonZorgcentra, zij ontvangen apart bericht.
Delen

Informatie

Geplaatst
19 augustus 2021

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Geplaatst: 1 oktober 2021

Huisarts Ed Berends (66) is vrijdag bij zijn afscheid als huisarts en lid Raad van Bestuur van SGE benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding van locoburgemeester Renate Richters van de gemeente Eindhoven.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 27 september 2021

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.

Heeft u al toestemming gegeven?
Heeft u al toestemming gegeven?
Geplaatst: 6 september 2021

Uw medische gegevens beschikbaar bij spoed? Wel zo’n veilig idee. Give permission to share your medical records.

Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Geplaatst: 24 augustus 2021

Onze gezondheidscentra zijn van 26 juli t/m 5 september in de middagen vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg. From July 26th to September 5th, our healthcare centers will have limited accessibility for regular care in the afternoons from 12.30 pm.

Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Geplaatst: 19 augustus 2021

Dit najaar ontvangt u de griepvaccinatie en sommigen onder u ook de pneumokokkenvaccinatie. This fall you will receive the flu vaccination and some of you will also receive the pneumococcal vaccination.

Bevolkingsonderzoek Zuid
Bevolkingsonderzoek Zuid
Geplaatst: 19 juli 2021

Bevolkingsonderzoek Zuid is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert in de provincies Noord-Brabant en Limburg.