Positieve gezondheid: Kom 10 augustus naar de inloopgroep ‘Dagelijks functioneren’

Kunt u dagelijks dingen in uw leven organiseren, uitvoeren en plannen? Wat heeft u nodig om zelfstandig te leven? 

Het dagelijks functioneren gaat over hoe goed u voor uzelf kunt blijven zorgen. Wat u kunt doen om een zelfstandig leven te leven, of zo zelfstandig mogelijk. Het gaat over dagelijkse verzorging zoals wassen, aankleden, boodschappen doen en koken. En wat hebben we nodig om zo lang mogelijk zelfredzaam te zijn? Het gaat ook over het omgaan met middelen hiervoor zoals een huis, inkomen, het hebben van werk of het doen van vrijwilligerswerk.

 

Het gezondheidscentrum SGE Stratum organiseert een inloopgroep over dit thema Dagelijks functioneren op maandag 10 augustus om 15.30 uur. Meld u aan voor deze gratis bijeenkomst via http://www.dsp-zorg.nl/cursussen/10/dagelijks-functioneren

 

Naast dit thema zijn er ook nog 5 andere thema’s die u kan volgen in SGE Stratum in augustus en september.

 

Voor meer informatie: http://www.dsp-zorg.nl/cursussen


For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).Delen

Informatie

Geplaatst
22 juli 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Cursussen, Zelfmanagement
Uitgelicht
HERHAALD BERICHT: Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
HERHAALD BERICHT: Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Geplaatst: 29 juli 2021

Onze gezondheidscentra zijn van 26 juli t/m 5 september in de middagen vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg. From July 26th to September 5th, our healthcare centers will have limited accessibility for regular care in the afternoons from 12.30 pm.

Bevolkingsonderzoek Zuid
Bevolkingsonderzoek Zuid
Geplaatst: 19 juli 2021

Bevolkingsonderzoek Zuid is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Gebruik mondkapje
Gebruik mondkapje
Geplaatst: 24 juni 2021

Gelukkig neemt de ernst en omvang van de Corona-epidemie af en kunnen maatregelen worden versoepeld. Toch vragen wij u om in onze centra bij binnenkomst een mondkapje te blijven dragen. We ask you to continue to wear a face mask when entering our healthcare centers.

Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Geplaatst: 10 juni 2021

Wist u dat u via 'instellingen' op www.mijngezondheid.net de voorkeuren voor e-mails en push-berichten kunt wijzigen? Zo kunt u instellen dat u een melding ontvangt bij een nieuw bericht van uw zorgverlener of zodra de uitslag van een onderzoek bekend is.

Coronavaccinatie en registratie
Coronavaccinatie en registratie
Geplaatst: 8 juni 2021

De SGE huisartsen hebben de groep 60-64-jarigen gevaccineerd. Voor de laatste groep en 2e prik zijn de afspraken gepland en vaccins besteld. The GP's of SGE vaccinated the group of 60-64 year olds.

Aankondiging: een nieuw centrum met een nieuwe naam
Aankondiging: een nieuw centrum met een nieuwe naam
Geplaatst: 2 juni 2021

SGE De Parade en SGE International krijgen een nieuwe naam, namelijk: SGE De Ring International. SGE De Parade and SGE International will be renamed to SGE De Ring International.